IN BEELD. Horecaprofessionals verzamelen voor inspirerende Chef’s Tour

Foodservice Alliance organiseerde samen met Horeca Vlaanderen een nieuwe inspirerende Chef’s Tour doorheen Gent. De regenachtige dag werd opgevrolijkt door opmerkelijke bezoeken aan vernieuwende concepten en zaken.
Na een heerlijk tas koffie bij ‘Geniet van het Moment’ zakten de professionals af naar ‘Cru’ om er alles te weten te komen over de luxeversie van de supermarkt. Bij ‘Gaston’ werd een interactieve kooksessie gevolgd door een overheerlijke lunch. Alsof de buikjes nog niet vol genoeg zaten, konden de deelnemers nadien proeven van de vernieuwende smaakcombinaties bij ‘Otomat’. Alle geheimen over sherry en andere spirits werden uit de doeken gedaan bij ‘Proof Tasting’ om nadien af te sluiten met een borreltje en rondleiding in ‘The Holy Food Market’.